La 57 de ani, vrea să arate ca în desene animate

21 februarie 2010 17:00   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce timp de 5 ani a trecut de multe ori prin mâna chirurgului pentru a arăta ca personajul ei preferat de desene animate, Annette Edwards îşi consumă pensia pentru a se întreţine.

După ce a dat peste 16.000 de dolari pe operaţii estetice, bunica din Marea Britanie, Annette Edwards, a ajuns la fundul sacului.

Aşa arăta înainte de operaţii(stânga)

"Am visat de mică să arăt ca Jessica Rabbit şi asta am făcut. Am început operaţiile la o clinică în Londra. Din păcate, la vârsta mea, tratamentele de înfrumuseţare şi operaţiile estetice trebuie repetate mai des", s-a plâns bunica Edwards, care are zece nepoţi.

"Totul a început cu o operaţie de ridicare de sâni, implanturi în obraji şi botox. Modelarea a venit ulterior. Aşa am ajuns să arăt anul trecut ca Jessica Rabbit, acum trebuie să o iau de la capăt", a declarat bunica pentru un post de televiziune britanic.

Citeşte şi:Deşi face reclamă la creme anti-îmbătrânire, Jane Fonda întinereşte cu bisturiulLa 50 de ani s-a «tunat» de 177 de oriHeidi Montag, o nouă operaţie esteticăIată ce modele se preferă în chirurgia estetică, în 2010!Operaţie estetică ca să arate ca Jessica Alba, altfel o părăseşte iubitulBunicuţa a şocat personalul unei clinici private din Londra când a venit cu poza Jessicăi Rabbit, cu care voia să semene

Cum ridurile au început să apară, femeia va mai scoate din buzunar 4.500 de dolari pentru o intervenţie la sâni, 3.200 de dolari pentru corectarea pleoapelor şi 1.000 $ pe injecţii cu Botox. Asta în condiţiile în care câştigă aproximativ 4.000 de dolari pe lună cu ferma ei de iepuri.

Mai multe