La 66 de ani, s-a bătut cu crocodilul să-şi scape căţelul

21 septembrie 2012 15:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Un bărbat de 66 de ani din Orlando, SUA, s-a luptat corp la corp cu un crocodil pentru a-şi salva cel mai bun prieten, un câine de 9 ani, din rasa West Highland Terrier.

Steve Gustafson se afla în grădina casei sale când şi-a auzit câinele, pe nume Bounce, schelălăind şi lătrând de durere, potrivit ziarului Click! din Orlando.

Bărbatul a fugit imediat la locul din care venea zgomotul şi l-a găsit pe Bounce în gura unui crocodil, care se pregătea să îl tragă în apă pentru a-l sfârteca.

Crocodilul a fost ulterior împuşcat în cap de vecinul lui Steve

Fără să stea pe gânduri, americanul a fugit să-şi salveze cel mai bun prieten, în timp ce urla către crocodil: „Nu îmi vei mânca prietenul!".

El s-a năpustit asupra reptilei, i-a desfăcut fălcile şi a reuşit în cele din urmă să elibereze câinele.

Apoi, a sunat un vecin şi împreună au capturat crocodilul, care avea o lungime de 1,7 metri şi o greutate de 67 de kilograme, pe care ulterior l-au împuşcat.

Nici Steve, nici Bounce nu au fost răniţi grav în timpul acestui incident. Doar căţelul a fost zgâriat la o lăbuţă, atunci când l-a înşfăcat fiara.

"N-am crezut ­niciodată că aventura vieţii mele o voi avea în propria curte. Am fost un tip sportiv, dar aşa ceva nu mi-am închipuit că-mi va fi dat să trăiesc.

Pentru Bounce aş face orice. Este cel mai de încredere prieten pe care îl am. Sincer, îmi pare rău că a trebuit să omorâm crocodilul, dar era un pericol real", a spus Steve.

Mai multe