La botezul fetiţei, Nicu Paleru îşi îndoapă invitaţii cu brânză picantă
13 iulie 2012 16:58
Actualitate
Ultima actualizare:
Pentru că este botezul primului lor copil, Cristina şi Nicu Paleru au ales un meniu sofisticat, cu mâncăruri franţuzeşti, dar şi româneşti.
Cei aproximativ 100 de invitaţi la eveniment vor fi răsfăţaţi cu parfait de ficat stropit cu coniac şi servit cu coacăze proaspete, canapais de brânză picantă pe pat de castravete, file de peşte cu sos olandez cu garnitură de legume proaspete, file de pui, cu mango şi ruccola, servit pe pat de varză roşie sau cotlete de berbecuţ cu garnitură de cartofi boulanger cu brânză şi smântână la cuptor.
Micuţa Anais Nicole (3 luni) va avea un tort sub forma unui castel din poveşti, îmbrăcat în marţipan şi cu interior din ciocolată cu vişine.