La cununie, în pantaloni de piele şi blugi

18 aprilie 2012 17:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Blugi, pantaloni de piele strânşi pe fund şi tricouri! Aşa au apărut Pepe şi mireasa lui, Raluca Pastramă, ieri, la cununia civilă, oficiată la Casa de Căsătorii a sectorului 4 de celebrul Piedone. Speriat de marea de fotografi, mirele s-a ascuns în maşină, sub o păturică.

Pentru Pepe şi Raluca Pastramă, ieri a fost ziua cea mare. Cei doi porumbei s-au trezit dis-de-dimineaţă şi au plecat, îmbrăcaţi unul în pantaloni de piele şi altul în blugi, spre un salon de înfrumuseţare din zona Şoseaua Nordului din Capitală, unde Raluca era programată pentru a se aranja.

Ora 13- Pepe a condus-o pe Raluca la coafor

Urmărit non-stop de jurnalişti, Pepe a lovit maşina echipei de la Kanal D. Solistul, aflat la volanul maşinii sale, un BMW X6, a intrat în panică şi, grăbit să-şi lase soţia la coafor, s-a ciocnit de autoturismul jurnaliştilor de la Kanal D. Din fericire, accidentul nu a fost grav, aşa că mireasa însărcinată a putut să-şi aranjeze părul liniştită.

Ora 15.30- Pepe a ajuns la Primărie, ascuns sub o pătură

Raluca a fost luată de la salon de naşii Andra şi Cătălin Măruţă şi dusă apoi la Casa de Căsătorii a sectorului 4, unde o aştepta mirele, îmbrăcat tot în blugi. Cei doi tineri nonconformişti au fost cununaţi de pri­­marul sectorului 4, Piedone , în ţinutele de stradă, adică în blugi şi pantaloni de piele.

Ora 16.00- Raluca e deja femeie măritată. Căsătoria a fost oficiată de primarul Piedone

Toată lumea a plecat apoi spre Aristocrat Events Hall, mai puţin mireasa, care s-a dus să se schimbe cu naşa. Când a ajuns la restaurant, Pepe s-a speriat de mulţimea de jurnalişti care aştepta la intrare şi s-a ascuns în maşină, sub o păturică roşie.

Ora 17.00- Mireasa şi naşa Andra şi-au făcut apariţia la restaurant

În jurul orei 17.00, invitaţii au început să curgă, printre aceştia numărându-se: Liviu Vârciu, şi el în blugi, dar cu costumul la spinare, Adi Minune, Oana Roman, Silviu Prigoană ş.a. Tatăl lui Pepe, Ion Talent, a dezvăluit junaliştilor că, în incinta clubului Aristocrat, va mai avea loc o a doua cununie.

Piedone şi naşa Andra au aranjat  pupitrul primarului la Aristocrat

Pepe se înţelege de minune cu tata-socru

La petrecere, cei 300 de invitaţi au băut şampanie şi au mâncat icre negre

Pepe a lovit maşina celor de la Kanal D

Ziua nunţii a început cu un mic ghinion pentru Pepe! Grăbit să-şi ducă soţia la salonul de înfrumuseţare şi, hăituit din toate părţile de jurnaliştii avizi să prindă un instantaneu, solistul a intrat cu maşina în autoturismul jurnaliştilor de la Kanal D.

Solistul îşi ducea mireasa la un salon de înfrumuseţare şi a lovit un autoturism de la Kanal D

Din fericire, accidentul nu a fost grav, aşa că Pepe şi-a continuat cursa nebună prin oraş, de acasă, la salonul de înfrumuseţare, apoi la Casa de Căsătorii a sectorului 4 şi până la Aristocrat Events Hall.

Mai citește:

Primele declaraţii ale lui Pepe după ce s-a căsătorit: «Ne dorim să fie pentru totdeauna!»

Pepe şi Raluca, «căsătorie cu repetiţie», în direct la TV. Vezi cum arată rochia miresei! FOTO

Primarul Piedone i-a greşit numele Ralucăi: i-a zis Pască în loc de Pascu!

Mai multe