La nunta Elenei Băsescu, Udrea a încins ringul de dans pe melodia lui Michel Telo!

3 septembrie 2012 6:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Elena Udrea nu a putut lipsi de la nunta mezinei preşedintelui României. Ea a impresionat datorită ţinutei sale, însă momentul în care a reuşit să lase oamenii fără grai a fost când a început să danseze pe melodia lui Michel Telo.

Udrea, supranumită "blonda de la Cotroceni", s-a numărat printre cei 850 de nuntaşi ai Elenei Băsescu.

Potrivit surselor noastre, secretarul executiv al Partidului Democrat-Liberal s-a ridicat de la masă abia pe melodia lui Michel Teló, „Ai se eu te pego". Elena Udrea a mărturisit că s-a distrat pe cinste la nunta fiicei lui Traian Băsescu.

"Nunta mezinei preşedintelui a trecut, prea repede, precum orice lucru minunat. A fost o mireasă ca o prinţesă şi nunta a fost ca un basm scris pentru ea. Doar că nuntaşii nu au petrecut trei zile, ci într-o singură noapte cât alţii în trei! Prima revelatţe, că ceva s-a schimbat în viata ei, am avut-o în timp ce urmăream la televizor ceremonia de la Biserică. Cineva din studio a spus natural "doamna Elena Băsescu"! Le urez mirilor ca nimeni şi mai ales nimic să nu le risipească vraja iubirii pe care o trăiesc! Şi basmul lor să dureze până la adânci bătrâneţi, când trebuie să aibă curtea plină de copii şi de nepoţi!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Mai multe