La patru ani şi jumătate, face 1.700 de flotări pe oră - VIDEO

27 iulie 2010 15:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Un puşti de patru ani şi jumătate doboară record după record la flotări. Ultima sa ispravă – 1.700 într-o oră. 

Ronak Vitha trăieşte în India şi de la doi ani jumătate este obsedat de exerciţiile fizice. Micuţul s-a uitat la un film de acţiune iar apoi a început să facă flotări.

A început cu serii de câte 10, iar după doar o săptămâna a ajuns să facă 50 fără nici o problemă. La 4 ani a intrat în Cartea Recordurilor şi a primit în India titlul de maestru al flotarilor, reuşind 1.482 în 40 de minute.

Ei bine, acum Ronak a stabilit un nou record. A reuşit să facă 1.600 de flotări într-o oră. "Dacă nu i se făcea foame, mai făcea două sute", se mândreşte tatăl său.

"Vreau să devin un campion la tenis şi acum mă antrenez", spune micul musculos.

Mama lui a declarat că fiul său mănâncă extreme de mult pentru un copil de patru ani, dar nu are nici un pic de grăsime datorită exerciţiilor zilnice.

Citeşte şi:

Mama lui Giuliano Stroe: "De la Pro Tv m-au drăcuit, dar nu ştiau că îi aud"

Giuliano Stroe a doborât un nou record în direct la televizor - VIDEO

Al treilea record mondial pentru micuţul Giuliano

Copilul musculos român are un rival de temut

Cel mai puternic copil din lume, un român de 5 ani VIDEO

Şi românii au un puşti musculos

Giuliano Stroe, un băieţel român de numai 5 ani, este deja cunoscut în lumea întreagă drept cel mai puternic copil de pe planetă.

El a început să se antreneze sub atenta supraveghere a tatălui sau, iar la începutul anului trecut reuşit să intre în Cartea Recordurilor, uimind audienţa prin faptul că a mers în mâini cu o viteză şi mobilitate incredibilă pe distanţă de 10 metri, având între picioare o greutate.

Mai multe