La propriul său concert, Pepe l-a pus pe Liviu Vârciu să cânte «Ochii tai» FOTO

17 ianuarie 2012 6:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Pepe a fost protagonistul unui concert de zile mari sambata trecuta. Latino-lover-ul a acceptat invitatia bunului sau prieten Liviu Varciu, de a sustine un recital in clubului acestuia si a facut spectacol, timp de aproape o ora si jumatate.

Pepe a deschis recitalul cu melodia "O femeie din 100", o piesa special dedicata pentru Liviu, iar acesta i-a intors amabilitatea acceptand sa cante in recitalul prietenului sau.

Varciu a interpretat piesa "Ochii tai" , timp in care, Pepe, pus pe glume, a smuls o camera de pe umarul unui operator TV si a inceput sa l filmeze pe Liviu, dar si sa cante alaturi de acesta.

Printre cei prezenti in clubul La Joya s-au aflat si majoritatea componentilor nationalei artistilor, in frunte cu Kamara, care participase in aceeasi zi la un eveniment caritabil pentru Kassandra, fiica fostului international Iosif Rotariu.

De altfel Pepe a si evoluat alaturi de acestia in meciul impotriva "nationalei 94", invitandu-si apoi coechipierii la recitalul care a avut loc in clubul lui Liviu Varciu.

Mai multe