La puşcărie, că i-au lipit penisul cu Superglue

16 decembrie 2009 19:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Drept răzbunare pentru că le înşela, soţia şi cele trei amante i-au lipit unui bărbat penisul de burtă cu Superglue. Femeile au fost condamnate, dar nici victima lor nu a scăpat basma curată.

Amantele bărbatului, Therese Ziemann, Michelle Belliveau, Wendy L. Sewell şi soţia Tracy M. Hood-Davis au primit doi ani de închisoare cu executare pentru agresiune.

Acum patru luni, trei amante şi o soţie s-au răzbunat pe "Don Juan" lipindu-i acestuia penisul de burtă cu Superglue.

Femeile din Wisconsin, SUA, au trecut, de atunci, prin diferite experienţe. Fericite: când sute de reprezentante ale sexului frumos le-au trimis scrisori şi mesaje de prietenie pe Internet, ba, chiar unele au pus temeliile unui fan-club, în Seattle, dar şi nefericite.

Acestea constau în faptul că au petrecut şi vor petrece o bună vreme în arest, iar amantele victimei au fost părăsite de soţii lor. Nici victima, Doness Davis, de 36 de ani, n-a scăpat prea uşor.

Citeşte şi:

Ciudăţeniile sexuale ale anului 2009

Şi-a prins penisul într-o bancă din parc VIDEO

După ce s-a chinuit câteva ore până ce medicii au reuşit să-i dezlipească penisul de burtă, bărbatul a fost arestat pe motiv că şi-a ameninţat soţia cu moartea.

După ce a fost săltat de poliţişti direct din patul spitalului, Davis a mai primit o veste proastă.

El a fost acuzat şi pentru faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani, fapt pe care bărbatul l-a recunoscut.

Mai multe