La Simona Gherghe, vedetele sunt umilite în direct. Uite cine a păţit-o!

16 mai 2013 10:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Un episod în care Simona Gherghe a fost pusă în încurcătură este cel în care invitată în platou a fost artista Mihaela Mihai. Ea a fost chemată  să vorbească despre un conflict pe care îl are cu nişte vecini, însă moderatoarea i-a spus că emisiunea a ajuns la final şi că trebuie să încheie. La auzul acestor cuvinte, cântăreaţa s-a supărat şi a plecat. "Trebuia să mă invitaţi la începutul emisiunii, ca să am timp să vorbesc. Ce să mai continuăm?" .

Tot cu ochii-n soare a lăsat-o pe Simona Gherghe şi Rona Hartner. Moderatoarea i-a adus aminte acesteia de scandalul din 1999 cu Vadim Tudor, în care Rona  a fost acuzată de politician că a întreţinut relaţii sexuale cu Emil Constantinescu. După ce a văzut înregistrarea acelui scandal, Rona a părăsit platoul emisiunii. "Nu mi-a plăcut că aţi prezentat doar ce a spus Vadim. Aşa că mulţumesc, pa!"

Un alt episod penibil în care Simona Gherghe a fost implicată este cel din emisiunea cu Ioana Tufar, fiica Andei Călugăreanu. Atunci un reporter şi Adriana Bahmuţeanu au pus-o pe Ioana să cureţe o curte şi i-au verificat igiena. Li s-a arătat telespectatorilor că tânăra avea ceară în urechi şi mizerie între degetele de la picioare. Simona a plâns a doua zi în platou pe această temă şi postul Antena 1 a fost amendat de CNA cu 20.000 de lei.

O altă gafă a Simonei a fost făcută într-o emisiune cu Sharon Stone de România, pe numele său real Ana Vaida. Atunci moderatoarea nu şi-a dat seama că are microfonul deschis şi a exclamat, în timp ce urmărea materialul cu tânăra, că aceasta este o penibilă.

Cum orice naş îşi are naşul, Simona a fost luată şi ea la bani mărunţi în platou. Deranjat de întrebările ei, afaceristul Silviu Prigoană a răbufnit: "De ce faceţi o emisiune aşa de cretină? Eu nu veneam niciodată aici, pentru că suntem în tabere diferite, ne judecăm. Eu am venit pentru că a vorbit Capatos. El s-a rugat de mine minute în şir să merg şi la colega lui, Gherghe. Sincer, e păcat să audă telespectatorii scenariul", i-a spus la vremea respectivă Silviu Prigoană

Mai multe