Larisa Drăgulescu ameninţă că schimbă numele copiilor! Ce reacţii a stârnit anunţul ei!

22 martie 2013 5:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta soţie a multiplului campion la gimnastică Marian Drăgulescu a anunţat recent că vrea să renunţe la numele Drăgulescu, atât pentru ea, cât şi pentru cei doi copii, pentru a reveni la numele ei de familie, respectiv Stoica.

Anunţul Larisei Drăgulescu nu a lăsat-o indiferentă pe actuala soţie a sportivului, Corina, care a reacţionat vehement, spunând, pentru ziarul Ring, că este vorba doar despre o nouă tactică a acesteia de a atrage atenţia.

"I-aţi cerut cumva buletinul pentru a demonstra că şi-a schimbat numele? A făcut-o doar pe Facebook, unde poţi face ce vrei, când vrei. Nu cred că va renunţa vreodată la numele de Drăgulescu, ea încă poartă verigheta primită de la Marian. Ea singură a spus că nu o va scoate niciodată. Pentru a schimba numele copiilor are nevoie de acordul lui Marian. Nu l-a sunat să-l întrebe aşa ceva. Iar Marian nu va fi de acord cu acest lucru niciodată. Sunt copiii lui, iar dacă nu-i poate vedea sau lua este din cauza ei. De fiecare dată a creat probleme şi a inventat lucruri”, a declarat Corina Drăgulescu.

Mai multe