Larisa Drăgulescu, pipăită 7 ore de Fabio

17 aprilie 2013 15:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Colaborarea pentru o nouă piesă muzicală a fost un prilej bun pentru Larisa Drăgulescu şi Fabio să facă o şedinţă foto incendiară.

Sâmbătă, solistul şi fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu au petrecut şapte ore într-un studio foto. Cei doi au îmbrăcat ţinute sexy, dar au şi renunţat la haine, după ce atmosfera s-a mai încins. Încă de acum şase luni, când Larisa şi-a făcut implant cu silicoane, Fabio a avut ocazia să pună mâna pe sânii ei. „M-a rugat s-o ajut să-i pun bustiera aceea specială care se foloseşte după operaţiile de implant mamar. Are sâni frumoşi, nu e pentru prima dată când îi ating, e pentru prima dată când stau atât de mult cu mâna pe ei", a recunoscut Fabio ieri, pentru Click! La cât de fierbinţi sunt imaginile cu Fabio şi Larisa, oricine se poate gândi că între cei doi s-a înfiripat o idilă. Surse din anturajul lor spun că au avut o relaţie pasageră acum vreo patru ani, când au început colaborarea muzicală, cu piesa „Dacă aş putea".

Cei doi au avut o idilă vreo patru ani, dar acum colaborează doar profesional

Şi anul trecut au lansat o melodie, „Fără dragostea ta", iar acum tot despre iubire vor cânta. „Piesa pe care o vom lansa cât de curând se numeşte «My Love» şi este compusă de Mircea Elisei, cu care am mai lucrat", a mai spus Fabio. Revenirea în muzică a Larisei marchează şi revenirea ei în Capitală. Blonda a renunţat să mai locuiască în Reşiţa, la părinţii ei, şi şi-a luat din nou o garsonieră cu chirie în Bucureşti. Cei doi copii pe care-i are cu Marian Drăgulescu au rămas încă la bunici, pentru că sunt la şcoală şi nu puteau fi întrerupţi din studii.

Mai multe