Larisa: «Drăgulescu plânge la PRO TV după bani!»

1 noiembrie 2012 17:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Larisa Drăgulescu continuă războiul cu fostul soţ. Ea e convinsă că lacrimile gimnastului pentru partenera sa, Adriana, sunt false. Blondina este sigură că Marian plânge doar după banii pe care îi va pierde dacă va fi eliminat din emisiunea „Dansez pentru tine".

Fosta sa soţie se luptă cu „morile de vânt" prin tribunale pentru a obţine pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi au împreună, Richard (7 ani) şi Beatrice (8 ani). În acest timp, gimnastul Marian Drăgulescu luptă pentru familia partenerei sale de la „Dansez pentru tine", Adriana Lupu, pentru ca părinţii acesteia să poată duce un trai decent.

Vestea că Marian va participa la emisiunea de la PRO TV a pus-o pe gânduri pe blondină. Vinerea trecută, ea nu a urmărit decât câteva secvenţe ale emisiunii, şi acelea în reluare, dar a prins exact momentul în care gimnastul plângea că a intrat la duel.

A fost suficient să-şi formeze o părere clară: „Nu cred că Marian plânge pentru Adriana, sunt convinsă că el plânge după banii pe care îi poate pierde dacă va fi eliminat la duel. Am auzit că ar câştiga o sumă destul de mare din participarea la această emisiune, poate în cazul ăsta se gândeşte să le trimită o parte şi copiilor lui. Nu înţeleg cum poate fi atât de fals, lupţi pentru o familie amărâtă, dar la copiii tăi nici nu te gândeşti!", a declarat Larisa în exclusivitate pentru Click!

Aceasta a mai spus că la emisiune se uită cu interes doar copiii lor: „Ei conştientizează că acolo e tatăl lor şi se uită la emisiune. Eu găsesc lucruri mai bune de făcut decât să urmăresc aşa ceva", a mai spus ea. De altfel, aşa cum şi ea recunoaşte, „Marian nu a fost niciodată vreun bun dansator. El se pricepe doar la gimnastică şi atât".

Supărată că fostul soţ nu îi mai plăteşte de mai bine de doi ani suma de 1.442 de lei, care reprezintă pensia alimentară plus costurile tratamentului pentru fiica sa Beatrice, care este hipoacuzică, Larisa s-a retras în oraşul natal, Reşiţa, acolo unde are parte de toată susţinerea părinţilor ei.

Mariane, copiii tăi au început şcoala. Ştiai?

Copiii gimnastului Marian Drăgulescu au început şcoala în această toamnă, ei fiind înscrişi simultan în clasa întâi, la Şcoala Generală nr. 6, din Reşiţa.

Beatrice şi Richard sunt colegi de bancă la şcoala din Reşiţa

La începutul lunii octombrie Beatrice a împlinit 8 ani. Tatăl ei nu a venit s-o vadă

Larisa a decis că ar fi bine ca cei doi micuţi, Beatrice (8 ani) şi Richard (7 ani), să fie în aceeaşi clasă pentru a se integra mult mai uşor în noul colectiv. Cei doi „boboci" nu au avut parte de prezenţa tatălui nici în prima zi de şcoală, ei fiind obişnuiţi cu lipsa sportivului de la toate evenimentele importante din viaţa lor. Gimnastul nu şi-a mai vizitat copiii de mai bine de cinci luni, atunci când a fost convins cu greu de băieţelul său, Richard, să facă o reuniune de familie cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Mai multe