Latifundiarul Gigi Becali şi-a însurat nepotul rebel. Imagini de la cununia lui Lucian Becali

26 august 2021 16:58   Actualitate
Ultima actualizare:

A fost o zi memorabilă pentru Gigi Becali, patronul echipei FCSB! Unicul său nepot, cunoscut ca un rebel, s-a căsătorit la vârsta de 40 de ani. Lucian Becali are o relație de cinci ani cu o tânără pe nume Iulia, pe care a cerut-o de soție acum doi ani.

Petrecerea de logodnă a avut loc la finalul lunii ianuarie 2021, când s-a strâns toată familia, așa cum cere obiceiul. Joi, 26 august, cei doi tineri, Lucian și Iulia, s-au cununat civil, la Primăria Voluntari, evenimentul fiind oficiat de edilul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Petrecerea de după cununia civilă a fost organizată la un restaurant de fițe din Herăstrău. Evenimentul acesta a fost plănuit de Gigi Becali la nunta fiicei sale, Theodora, eveniment desfășurat în octombrie 2019. Atunci, latifundiarul din Pipera i-a anunțat pe invitații la marele eveniment că mai urmează câteva nunți: cea a lui Ionuț Luțu (fost fotbalist, în prezent asistentul bogătașului), apoi cea a lui Lucian Becali, nepotul său, și, într-un final, cea a fiicei sale, Alexandra.

“Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, a fost mesajul lui Gigi Becali pentru Lucian, nepotul său. De voie, de nevoie, Lucian s-a așezat în genunchi și a cerut-o de soție pe Iulia, în fața celor 700 de invitați.

Mai multe