Laura Cosoi găteşte pentru un bătrân fără casă

31 ianuarie 2013 16:15   Actualitate
Ultima actualizare:

E clar! Laura Cosoi (30 de ani) nu face parte din rândul vedetelor fiţoase. Din contră, e un om cât se poate de normal, căruia îi place să ajute, chiar şi atunci când nu e urmărită de camerele de filmat.

Într-una din zilele trecute, fosta iubită a lui Smiley a ajuns acasă şi nici nu a apucat bine să coboare din maşină, că în preajma ei a apărut un nevoiaş, îmbrăcat sărăcăcios. De cum l-a văzut, Laura a deschis portbagajul şi a scos de acolo câteva sacoşe pe care i le-a dat bărbatului. Apoi, a scos din geantă nişte bani şi i-a dat omului, care nu mai ştia cum să-i mulţumească.

Bătrânul primeşte şi câţiva bănuţi

După ce fotoreporterii noştri au surprins aceste imagini, am sunat-o pe Laura s-o întrebăm cine este bărbatul care părea că o cunoştea destul de bine.

"Victor îl cheamă şi e un om al străzii care doarme în scări de bloc, dar, iarna, nu prea stă prin zonă. Îl ştiu de cinci ani, de când m-am mutat în apartamentul meu. Îi mai dau bani şi de mâncare din când în când. În general, îi dau să mănânce ce-mi gătesc pentru mine. Acum, i-am făcut nişte paste şi nişte semipreparate", ne-a spus frumoasa blondă, care nu vrea să facă un caz din asta. Bravo, Laura!

Mai multe