Laura Cosoi vrea neapărat un bebe!

12 februarie 2013 5:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta iubită a lui Smiley trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin Curticăpean. Îşi doreşte cu disperare să aibă un copil.

Actriţa Laura Cosoi este înnebunită după copii. Relaţia ei de iubire cu Smiley s-a terminat tocmai din acest motiv. Artistul nu-şi dorea moştenitori, în timp ce blonda aştepta cu nerăbdare să devină mămică.

Potrivit ziarului Ring, Laura a renunţat la contraceptive pentru a avea un bebeluş cu actualul ei iubit, Cosmin.

„Mama actriţei (Ligia Grozdan) e profesoară de coregrafie în Iaşi şi iubeşte foarte mult copiii, iar fiica ei, Laura, a moştenit acest lucru. Deşi îl iubea pe Smiley, nu a putut trece peste faptul că el nu-şi dorea să devină părinte şi chiar repeta deseori că el vrea să mai copilărească, nu să-şi asume responsabilităţi de acest gen.

Acum, că iubeşte din nou, Laura vrea cu orice preţ să rămână însărcinată, iar noul iubit pare să-i împărtăşească dorinţa. A renunţat şi la metodele contraceptive”, a povestit o sursă din apropierea Laurei.

Vedeta are o relaţie cu Cosmin din noimebrie 2012. Cei doi şi-au cunoscut familiile de Crăciun şi au petrecut de minune în vacanţe romantice.

Mai multe