Laura Vass și Daniel Kinezu, o poveste de dragoste cu intrigi, gelozii și cariere distruse

29 mai 2014 22:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreața a povestit pentru Kanal D, despre idila ei din copilărie cu Daniel Kinezu care din cauza exceselor de gelozie, a împiedicat-o să-şi ducă viața profesionala mai departe.

"Aveam 17 ani când m-am cuplat cu Daniel Kinezu. Nu am mai vorbit cu el de 3 ani. Sunt o femeie liberă, care a lăsat trecutul în urmă. Mama a avut mereu de toate. Mie nu îmi place să arunc cu noroi despre cineva care a fost ca ochii mei din cap. Pot să spun că era gelos, tot din dragoste. Asta ne-a afectat relația și comunicarea. Cât ne-am iubit, pe atât am suferit. A fost o nebunie, un film bun. E adevărat, iubita lui m-a tuns. Nu i-am spus nimic, știam că are un copil cu el. Era dreptul ei să îmi ceară explicații. M-am apărat și eu. I-am zis lui Daniel să se împace cu soția lui pentru ca are un copil și sa mă lase pe mine să îmi văd de cariera mea. Abia atunci a început să mă iubească el cu adevarat, când a văzut că îl iubesc cu adevărat, că îmi sacrific iubirea pentru familia lui. Eu nu am fost o hoață și o profitoare", a marturisit Laura Vass pentru Kanal D.

Dan Bursuc, impresarul ei a recunoscut că a încetat colaborările cu Laura Vass pentru că aceasta a vrut să se dedice mai mult iubitului, decât carierei. Tot el a a negat faptul că manelista ar fi luat vreodată ceva din casa lui Kinezu.

"Părinții Laurei au o situație bună și nu au ce să ia. Poate Daniel a vorbit numai tâmpenii, dar ea e simțită. Daniel are de ce să fie gelos, putem să o privim pe Laura. Eu i-am înțeles vârsta și greșelile adolescenței. Laura a renunțat la carieră pentru Daniel, am înțeles-o, dar el i-a zis să nu mai cânte. Nu mai puteam să continui colaborarea cu ea. Am înțeles sițuația din ambele părți. Dan Kinezu a împiedicat-o să aibă o carieră", a continuat Dan Bursuc.

Mai multe