Laurenţiu Reghecampf, distrus! Anamaria Prodan a pierdut sarcina!

3 mai 2013 19:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Necaz mare în familia lui Laurenţiu Reghecampf: Anamaria Prodan a pierdut sarcina. Vestea a fost dată de antrenorul Stelei vineri seară, după meciul cu Pandurii Târgu Jiu, câştigat cu 2-0.

"Am trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Anamaria a pierdut sarcina. A fost operată azi-dimineaţă (vineri - n.r.)", a declarat Reghe. El fusese îmbrăţişat de toţi jucătorii după marcarea celui de-al doilea gol, în semn de susţinere.

La finalul meciului, şi managerul Mihai Stoica şi-a arătat compasiunea pentru antrenorul Stelei: "Fotbaliştii au jucat în primul rând pentru el. Avea nevoie de o victorie mai mult decât oricare dintre noi".

Anamaria Prodan (40 de ani) era gravidă în trei luni, dar s-a temut de la început că ar putea fi o sarcină cu probleme, din cauza operaţiilor de cezariană anterioare. Sexy-impresara are două fete dintr-o relaţie anterioară şi un băiat cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria a scris un mesaj pe Facebook

"Va multumesc pentru gandurile frumoase! O sa trecem si peste asta cu bine! Aceasta nenorocire o sa ne intareasca si mai tare si o sa ne uneasca si mai mult! Asa a vrut Dumnezeu! El stie mai bine daca e bine sau daca e rau. Le doresc celor ce ne-au vrut raul, celor ce vorbesc urat de noi si gandesc urat de noi un Paste minunat si sa le puna Dumnezeu multa lumina in suflet!", a postat Anamaria Prodan pe reţeaua de socializare.

FOTO Anamaria Prodan e fericită că va deveni mămică, dar se teme de o naştere cu probleme

Anamaria Prodan vrea să nască în direct, la tv

Mai multe