Laurette: «Încă am burta distrusă»

25 aprilie 2012 15:30   Actualitate
Ultima actualizare:

A crezut că scapă de vergeturi cu ajutorul unui tratament cu laser, însă, din păcate, s-a ales cu arsuri de gradul I pe burtă. Deşi de patru luni urmează un tratament de recuperare, Laurette n-a reuşit să-şi refacă abdomenul, aşa că nu poate să-l lase la vedere şi pierde şi contracte bănoase.

Manechin de profesie, Laurette a vrut să-şi refacă repede abdomenul după sarcină, ca să poată urca pe podium. A născut-o pe micuţa Serena Luce Maria în decembrie 2011, iar în ianuarie a bătut la uşa clinicii de înfrumuseţare Silhouette, ca să scape de vergeturi cât mai repede.

Din nefericire, mulatra a ajuns de urgenţă la spital, cu arsuri grave pe abdomen, iar acum se judecă cu angajaţii salonului. Din ianuarie, Laurette a urmat un tratament care să o ajute să scape de cicatrice, însă, iată că, după aproape patru luni nu s-a vindecat. A fost în vacanţă în Antalya şi şi-a mascat abdomenul, fiind complexată de rănile rămase.

Mai mult, a fost obligată să refuze şi contractele de modă. „Cicatricele încă n-au trecut, zonele unde am fost arsă sunt mai albe decât culoarea mea. Mă dau în continuare cu cremă care pigmentează. Fac acest tratament de aproape patru luni.Tratamentul e de şase luni. Voi reveni şi pe podium, deja am pierdut multe contracte. E posibil să defilez pentru o prezentare de 1 mai, la mare, dar nu ştiu sigur. În sezonul estival aveam câte trei-patru prezentări pe weekend, acum nu cred că voi mai avea atâtea.Trebuie să vorbesc cu avocatul să vedem ce facem cu cei care mi-au distrus abdomenul. Am fost plecată în vacanţă în Antalya şi n-am mai vorbit cu avocatul", a declarat Laurette, pentru Click!

Mihai a dus-o de Paşte în Turcia

Laurette şi iubitul ei, Mihai, au petrecut o vacanţă de vis, de şapte zile, în Antalya. Cei doi au fugit singurei, lăsând-o pe micuţa Serena Luce Maria (5 luni) în grija bunicilor şi a bonei. Mulatra a stat la soare, s-a bălăcit şi a gustat din specialităţile culinare din zonă.

Cu toate că a ţinut dietă chiar şi în vacanţă, manechinul nu s-a putut abţine să nu mănânce baclava. „Am făcut Paştele în Antalya. Fetiţa a rămas cu bona şi bunicii, dar ne-a lipsit tare mult. E prima dată când stăm aşa mult fără micuţă", ne-a mai spus ea.

Click! spune

Mulatra a vrut să scape de vergeturi şi s-a ales cu arsuri de gradul I pe abdomen. A dat în judecată salonul de înfrumuseţare. Cere daune morale 200.000 de euro. A pierdut contracte de modă de circa 5.000 de euro.

Mai multe