Laurette: «Nu am mâncat niciodată carne de porc»

14 noiembrie 2009 15:17   Actualitate
Ultima actualizare:

"Nu am mâncat în viaţa mea carne de porc, nici măcar nu ştiu ce gust are. M-am obişnuit să mănânc numai mâncăruri uşoare, doar din carne de pui şi peşte. Mă ajută să mă menţin în formă şi să lupt împotriva celulitei", spune Laurette.

Mâncarea italienească este însă preferata ei. Nu există săptămână să nu îi pună iubitului ei şorţul de bucătar pentru a-i găti paste. Nu găteşte niciodată acasă, însă a acceptat provocarea Click! şi a încercat, pentru prima dată, să reproducă reţeta în bucătăria restaurantului Adevărul Holding, Sensazioni Club.

Spre surprinderea ei, i-a reuşit. Busuiocul este ingredientul ei preferat, iar lămâia înlocuieşte sarea la toate salatele. Nici mâncarea făcută la mama acasă nu îi displace, sarmalele fiind preferatele asistentei Adrianei Bahmuţeanu.

"Îmi plac mult sarmalele din carne de pui, în foi de viţă cu smântână şi mămăliguţă. Am încercat anul trecut să fac şi eu, însă m-am lăsat pagubaşă deoarece semănau mai mult a chiftele", povesteşte amuzată Laurette.

Chiar dacă nu a gătit nicodată în bucătăria locuinţei sale, exotica brunetă a încercat să pună murăturile de iarnă. Pe lângă borcanele cu gogonele şi conopidă, aceasta a pus la oţet şi ciuperci.

"Mănânc salată de bureţi muraţi şi vara, iar reţeta am aflat-o de la un restaurant de pe Valea Prahovei", spune Laurette.

Cât despre dulciuri, top-modelul nu încheie nicio masă fără clătite cu dulceaţă sau o felie de tort de ciocolată.

Paste cu ou

Ingrediente: 1/2 kg spaghete, 3 ouă, 4 linguri ulei de măsline, 1/2 cană de parmezan, 400 g kaizer, sare, piper, busuioc, 3-4 căţei de usturoi, pătrunjel verde.

Mod de preparare: spaghetele se pun la fiert. Se taie kaizerul feliuţe subţiri şi se prăjesc în câteva linguri de ulei de măsline şi cu usturoi.

Într-un bol se bat ouăle, împreună cu o parte din parmezan, cu sare şi piper. Peste spaghetele scurse se adaugă kaizerul şi conţinutul bolului.

Se amestecă bine până când ouăle se lipesc pe paste şi se întăresc. Se pune şi restul de parmezan, busuiocul şi se amestecă.

Pastele pregătite de Laurette pentru prima dată în viaţa ei au ieşit surprinzător de bune

Mai multe