Laurette: «Pulhac nu m-a scăpat din ochi»

19 februarie 2010 20:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Focoasa Laurette a făcut victime la o şedinţă foto pentru "Happy Hour"! unde i-a avut ca parteneri pe dinamoviştii Cristi Pulhac şi Gabi Torje.

Fotbaliştii din Şoseaua Ştefan cel Mare au dat de greu chiar înainte de startul returului.

Torje şi Pulhac s-au chinuit ceva cu manechinul Laurette. Nu la strategii de joc, ci la o şedinţă foto pentru emisiunea lui Măruţă. Alintat "Piticul Porno", Gabi Torje a lăsat inhibiţiile şi s-a comportat ca un adevărat fotomodel.

A glumit cu bomba sexy de culoare şi s-a pozat în toate ipostazele propuse. "Mi-a plăcut de Gabi, a fost mai îndrăzneţ", a povestit Laurette pentru Click!

Laurette n-a ezitat să se urce în braţele lui Torje, în timp ce Pulhac se amuza

În schimb, Cristi Pulhac a dezamăgit-o pe mulatră. "Pulhac nu m-a scăpat din ochi. Am văzut că se uita după mine, dar intrase total în beznă. A fost mototol.La un moment dat, când trebuia să facem poze, îl întreba pe Torje ce să facă", a spus Laurette.

Pe aceeaşi temă:

Laurette: «Mi-am vândut salonul cu 25.000 €»

«Bună ziua, sunt Laurette». «Mulţumim, nu ne interesează!»

Laurette: «Vreau să fiu din nou asistentă!» Cine o ia?

Laurette: «Am primit două inele de la iubitul meu!»

Bahmuţeanu: «Laurette este pupăza perfectă!»

Laurette, din nou fără sutien

Pulhac a privit cu jind spre formele mulatrei Laurette

Vedeta regretă că n-a apucat să schimbe câteva vorbe cu băieţii la finalul ineditei şedinţe foto: "A trebuit să plec repede pentru că aveam o filmare şi n-am mai putut rămâne cu ei şi după emisiune. Aş fi vrut să văd cum reacţioneză când nu sunt pe sticlă. Pe Torje îl ştiu de ceva timp pentru că a fost iubitul unei prietene bune de-a mea, însă pe Pulhac nu-l cunoşteam. Oricum, mi-a plăcut idea şedinţei foto, a fost amuzantă, plus că m-am simţit bine cu fotbaliştii de la Dinamo, mai ales că ţin cu ei".

Prunea a făcut cinste cu o masă

Noul manager sportiv al lui Dinamo nu a uitat să-şi „ude" instalarea în funcţie. Florin Prunea a invitat aseară toată echipa „câinilor" la un restaurant din Bucureşti.

Lotul lui Dinamo a mers la masă după antrenamentul de la ora 16.30 şi înainte de a intra în cantonament pentru meciul cu Craiova.

Citeşte şi:

Mitea, ce spui de pozele astea?

Daminuţă, ultimul playboy din «haită»

Alin Cocoş şi Adrian Cristea s-au bătut pentru o femeie în Bamboo

Marinela din trupa Dolls: «Cristea e afemeiat!»

Devoratoarea de fotbalişti!

Mai multe