Laurette şi-a arătat din nou chiloţii în club

26 martie 2010 18:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Fosta "pupăză" a lui Bahmu şi-a lansat, joi seară, în Clubul Princess, care a fost plin-ochi, prima ei colecţie, numită «Chocolate», la prezentare fiind invitate doar modele de culoare, precum Desirée Malonga (care a strălucit într-o rochie de mireasă scurtă), Methy Malonga sau Lili Kaba.

  "Am vrut să fac o prezentare cu fete de culoare ca să fie mai exotică. Am lucrat două luni la rochii, au fost 12 modele, iar investiţia s-a ridicat la peste 2.000 €. Voi purta chiar eu rochiile la evenimentele mondene la care voi merge, pentru că nu vreau să mai iau de la alţi stilişti. Încă nu s-a oferit nimeni să le cumpere, de aceea nici nu am fixat un preţ pentru creaţii", ne-a spus mulatra, care, cu această ocazie, şi-a afişat în culise şi chiloţeii de culoare roşu aprins, ca şi rochia pe care a purtat-o.

Din păcate, pentru că a fost foarte prinsă în ziua respectivă - a avut alte două prezentări - mulatrei i s-a făcut rău din cauza oboselii şi nu a mai ajuns la Clubul Bellagio, unde trebuia să defileze machiată ca în «Avatar».

Mai citeşte:

Voicu şi Laurette în «Avatar» de Dâmboviţa

Laurette s-a făcut croitoreasă pe banii iubitului!

Laurette: «Pulhac nu m-a scăpat din ochi»

Laurette: «Mi-am vândut salonul cu 25.000 €»

Mai multe