Laurette şi-a scos certificat la IML

6 ianuarie 2012 17:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Laurette Atindehou nu are de gând să-i ierte în ruptul capului pe doctorii de la clinica Silhouette, unde a fost arsă pe abdomen în timpul unui tratament cu laser pentru vergeturi.

Abia ieşită din spital, Laurette a mers ieri, la prânzului, la Institutul Medico-Legal pentru a-şi scoate certificat, care să ateste că leziunile grave au fost produse de tratamentul minune.

„Avocatul meu m-a sfătuit să merg întâi la IML, apoi va deschide proces împotriva celor care m-au nenorocit. Nu vor scăpa ei aşa uşor. Le voi cere despăgubiri consistente", ne-a declarat mulatra.

Ea a trecut apoi pe la Poliţie pentru a face o plângere penală. Astăzi, Laurette va trebui să meargă din nou la spital ca să-şi schimbe bandajele, iar pentru arsurile de gradul 2 şi 3 de pe abdomen va urma tratament medicamentos timp de şase luni de zile.

„Iau antibiotice acum şi analgezice. Bine măcar că-mi pot ţine fetiţa în braţe", ne-a mai spus Laurette care astăzi ar fi trebuit să-şi serbeze ziua de naştere în clubul Bellagio din Capitală.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Laurette, distrusă din cauza arsurilor! Uite-o bandajată pe patul de spital!

Laurette, internată de urgenţă după un tratament de slăbire

Laurette vrea să pozeze goală. Aşteaptă oferte!

Mai multe