Laurette, ţeapă de 500 € la «Inelul cu diamant»!

23 noiembrie 2009 17:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi Laurette a fost eliminată pe la jumătatea show-ului, iar filmările emisiunii s-au încheiat în urmă cu mai bine de o lună, iată că frumoasa mulatră nu şi-a primit, încă, remuneraţia.

Suma care îi revine lui Laurette este una frumuşică, de 500 de euro, însă producătorilor show-ului li s-a dus, deja, vestea de neserioşi, astfel că manechinul încă mai speră că-şi va primi banii.

Cea mai „ţepuită" vedetă care a încercat să cucerească un miliardar la această emisiune este Lora, fosta solistă de la Wassabi, care a concurat la ediţia din primăvară.

„Protejata" lui Marius Moga şi-a primit o parte din din sumă, însă ea a fost nevoită să-şi ia adio de la „grosul" de 600 de euro, plătind, astfel, imprudenţa de a merge pe încredere, fără să semneze un contract negru pe alb.

Şi Celia a avut de furcă până să-şi primească banii de la "Inelul cu diamant". Solista i-a ameninţat pe producători cu tribunalul, fiind nevoie, în cele din urmă, de intervenţia lui Costi Ioniţă pentru a rezolva problema.

Mai citeşte:Laurette îşi deschide coafor de codiţe afroLaurette: «Nu am mâncat niciodată carne de porc»Laurette, prima poză cu sânii goiLaurette ia bani de la foşti

Mai multe