Lavinia Pârva a rupt legătura cu prietenele ei cele mai bune

30 septembrie 2013 17:04   Actualitate
Ultima actualizare:

De aproape o lună, de când presa a aflat despre relaţia ei cu Ştefan Bănică jr. (45 de ani), Lavinia Pârva se bucură de un succes nebun. Povestea de dragoste cu artistul i-a adus multă notorietate şi totodată foarte multe concerte în agendă, iar situaţia îi convine de minune, întrucât îi aduce şi mai mulţi bani în conturi.

Totuşi, există şi partea neplăcută a lucrurilor pe care Lavinia şi-a asumat-o de la început. Astfel, bruneta a rupt orice contact cu prietenele sale cele mai bune, de teamă să nu-şi piardă partenerul de viaţă. Mai mult, se pare că însuşi Bănică i-a interzis dialogul sau ieşirile cu acestea, de teamă nu se „scurgă" informaţii despre relaţia lor.

Timea, o amică foarte veche de-a ei, dar şi Ianna Novac, colega de breaslă cu care vorbea deseori, la telefon sau când se întâlneau prin concerte, sunt doar două dintre persoanele pe care Lavinia le evită de o bună periodă de timp. Pentru că ţine foarte mult la fostul soţ al Andreei Marin şi nu vrea să-l piardă, cântăreaţa s-a conformat poruncilor acestuia. Astfel, părinţii ei şi câţiva prieteni de încredere de-ai lui Ştefan sunt singurele persoane cu care ea vorbeşte.

Mai multe