Lavinia şi Bianca, împreună în filmuleţe compromiţătoare?

18 noiembrie 2010 22:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Bianca: Eu am considerat-o pe Lavinia cea mai bună prietenă a mea. Când am mers la Londra, seara când am ajuns la hotel i-am trimis mesaj că o aştept. Ea mi-a spus că nu poate să vină că merg la opetrecere şi că vine a doua zi. Ea mi-a spus că nu poate să vină nici a doua zi la 11 că merge la o petrecere şi vrea să bea.

Capatos: Păi doar după atâta lucru o faci depravată?

Bianca: Mie mi se pare să mă considere o prioritate aşa cum am considerat-o şi eu pe ea. Oricum ea merge la petreceri şi bea zilnic. Eu am iubit-o pe fata asta foarte mult. A făcut parte din familia mea. Era ca o soră.

Lavinia: Bianca şi-a schimbat foarte mult atitudinea. Acum sunt un copil inteligent, ieri ziceai că sunt depravată

Bianca: Mie asta mi s-a părut că faci!

Lavinia: Eu dacă am să-i spun ceva Biancăi o să îi spun personal. Dacă ea a fost prietenă timp de 9 luni de zile cu o depravată, înseamnă că noi două suntem la fel. Atât am de spus. Mai mult, o să-i spun personal. Eu i-am spus că mă duc la club şi ea n-a vrut să vină. Dacă ea a considerat să se supere că eu nu am vrut să vin a doua zi la 11.00 la ea, ci la 12.00-13.00, asta e problema ei.

Capatos: Bianca a făcut totuşi un efort, puteai să renunţi un pic la plăcerile tale.

Lavinia: Asta nu este o problemă de discutat la televizor. Eu o să vorbesc cu ea personal dacă am ceva să-i spun. Eu nu vreau ca ea să fie văzută în preajma unei depravate. Nu trebuie să facă nimic, mai mult decât a făcut. Sunt dezamăgită şi oarecum dezgustată de de a zis Bianca. Nu mi se pare corect acum să ne bălăcărim în public după ce am fost prietene atât timp.

Bianca: Din punctul meu de vedere, cea care a făcut primul pas greşit, a fost ea. Eu am mers special la Londra pentru ea. Dacă eu stăteam la Londra şi ea venea la mine, eu o aşteptam chiar la aeroport. De aici a pornit totul, că ea nu a reacţionat cum mi se pare mie firesc şi normal.

Lavinia: Eu nu mă mai consider prietenă cu Bianca. Prietenii nu se jignesc. Tu nu ai nicio prietenă Bianca. De ce? Eu am o mulţime de prietene.

Capatos: Există filmuleţe compromiţătoare cu voi două? Bianca se temea că tu ai nişte filmuleţe care ar putea dăuna imaginii sale.Lavinia: Nu ne-ar avantaja pe niciuna ca astfel de filmuleţe să fie publicate.

Mama Biancăi a intrat şi ea în discuţie:

"Nu este prima dată când Binacăi i se întâmplă lucrurile acestea. Lavinia mă surprinde un pic, dar mă aşteptam la aşa ceva din partea ei" a declarat ea. 

Mai multe