Lazăr şi Herea fac Anul Nou la Istanbul!

20 decembrie 2009 17:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Ovidiu va fi şi el însoţit de prietena sa, Bianca, alături de care s-a afişat şi la petrecerea de sfârşit de an a giuleştenilor.

Mai citeşte:

Costin Lazăr are nevastă psiholog

Interviu: Herea primeşte sfaturi de la Mutu

"Concediul" în capitala Turciei este programat pentru cinci zile, imediat după Anul Nou, cei patru urmând să revină în ţară.

Soţia lui Lazăr ştie ce vrea de la noul an, dacă se poate o fetiţă.

"Ne mai dorim foarte mult încă un copil, mi-ar plăcea să fie o fetiţă, dar... când o vrea Bunul Dumnezeu", spune aceasta.

Costin şi Magda mai au un băieţel, Cristian Ştefan, care va împlini anul viitor în aprilie un an.

Ovidiu Herea păstrează tradiţia familiei. În fiecare an de Crăciun merge la bunici pentru tăierea porcului.

"An de an facem la fel. Voi merge la Turnu Mădurele să tăiem porcul", spune Ovidiu. Când vine vorba de nou an şi dorinţele lui, Herea anunţă că vrea să fie sănătos şi să câştige primul titlu de campion de când a venit la Rapid.

Căpitanul ameninţă: «Nu mai revin la Rapid!»

Lazăr spune că nu se va mai prezenta la reunirea lotului, programată la 11 ianuarie 2010, din cauza faptului că nu şi-a primit banii din luna septembrie.

„Sunt total nemulţumit de ce se întâmplă la club. M-am săturat! Nu mai rezist în situaţia asta şi am decis să nu mă mai întorc la Rapid", afirmă căpitanul, aflat în vacanţă cu familia: „Nu ne-am primit banii din septembrie, ne deranjează această incertitudine a vănzării clubului. Toate aceste scandaluri au apăsat pe umerii echipei, care s-a dăruit foarte mult în acest tur de campionat şi a obţinut un loc excelent în clasament".

Lazăr crede că Nae Manea nu trebuia înlăturat: „Noi am muncit mult şi ne-am dorit să fie linişte la echipă indiferent dacă ne primim banii sau nu. Am tăcut din gură, dar acum s-a umplut paharul. Nu suntem de acord cu schimbarea antrenorilor, noi vrem să avem continuitate, iar acum am rămas şi fără Manea", a mai spus Lazăr.

Patronul alb-vişiniilor, George Copos, susţine: „Lazăr ar trebui să vorbească cel mai puţin, pentru că este singurul jucător care a luat bani în avans. În septembrie el a primit 48.000 de euro, aşa că e ultimul care ar trebui să vorbească", a replicat Copos.

Mai multe