Le-a propus poliţiştilor sex în trei, ca să scape de amendă!

21 mai 2013 8:09   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 41 de ani din Bristol a ajuns în faţa instanţei după ce, aflată sub influenţa alcoolului, le-a făcut avansuri poliţiştilor care au oprit-o din cauză că se alfa la volan, beată.

Numele femeii este Celina Hodge şi a fost oprită de autorităţi după ce a fost văzută în timp ce bea votcă la volan. Un cetăţean a anunţat poliţia iar femeia a fost găsită în maşină, cu motorul oprit şi cu cheile în contact, anunţă Daily Mail.

Cei doi poliţişti care au găsit-o i-au cerut femeii să coboare din maşină pentru a efectua un cotrol etilotest. Femeia a refuzat să facă testul însă a început să-l mângâie pe unul dintre ei pe organele genitale şi să îl apuce de fund.

Celina Hodges a fost arestată dar a continuat să le facă avansuri sexuale celor doi poliţişti, porpunându-le o partidă de sex în trei. Mai mult decât atât, după ce a fost escortată la secţia de poliţie, femeia a început să mimeze sexul oral cu aparatul etilotest şi să se masturbeze, în faţa autorităţilor.

Femeia a fost adusă în faţa judecătorilor şi a pledat vinovată la acuzaţia de hărţuire sexuală dar a negat că s-a opus testului de etilotest.

Mai multe