Leo de la Strehaia: "Daniela nu mai văzuse atâţia bani în viaţa ei"

17 ianuarie 2011 23:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Leo de la Strehaia şi-a schimbat declaraţiile cu privire la discuţia din mall cu Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu, spunând că a fost o glumă cererea sumei de 100.000 de euro, dar nu şi că i-a dat 10.000 de euro prezentatoarei de la matinal.

"Îmi pare rău că am implicat-o pe Daniela în scandalul ăsta. Abia acum îmi dau seama că îi este foarte greu să recunoască că ea chiar a luat banii ăia. Daniela nu a mai văzut atâţia bani în viaţa ei", a spus Leo de la Strehaia, la emiunea "Un show pacatos". Acesta a pus-o pe prezenatoarea meteo de la matinal să-şi ceară scuze. Bruneta a refuzat să o facă, spunând că ea este nevinovată şi nu are de ce.

În apărarea sa, Daniela a susţinut că sms-ul arătat de Leo în presă -despre suma de 5.000 de lei daţi prezenatorilor şi producătorilor emisiunii "Neaţa cu Răzvan şi Dani" - este o minciună.

Mai mult, Crudu a încercat să-i dea aceşti bani înapoi bărbatului. "Da, este adevărat că ai încercat să îmi dai banii înapoi. Dar aici nu e vorba despre suma de 5.000 de lei, ci de 400 de milioane de lei vechi", a spus şi Prinţul Ţiganilor.

Vezi aici cum îşi cere scuze Daniela Crudu

Mai multe