Leo de la Strehaia, fraierit de Crudu cu 10.000 de euro: „O trec la pierderi”

12 ianuarie 2011 15:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Leo a făcut precizări interesante pentru Kanal D în legătură cu scandalul în care e implicat alături de Daniela Crudu. Acesta a povestit cum a pierdut peste 400 de milioane, care e povestea cu sms-urile de la Crudu şi ce relaţie au avut ei.

Daniela Crudu umblă cu Leo de la Strehaia? Vezi ce zice soră-sa!

Iată ce a declarat Leo în emisiunea „Drept la ţintă”, de miercuri, de la Kanal D:

„E o poveste mai lungă cum ne-am cunoscut noi. Ne ştiam de câţiva ani de zile dar acum ultima oară, ne-am văzut într-un aeroport.

Sunt plictisit de toată chestia asta. Asta a fost datorită ei pentru că nu a ştiut cum să procedeze. Ea are o datorie faţă de mine şi ea vrea să demonstreze că nu e nimic adevărat dar dacă ea vrea să-i demonstrez eu şi mai mult, pot să-i demonstrez chiar şi cu imagini să vadă toată lumea că am dreptate.

N-a fost nimic între noi, a fost la mine acasă, am vorbit, adică ...

Am lăsat la ea acasă 400 de milioane şi a doua zi m-a sunat ea şi mi-a zis că trebuie să mi-i dea înapoi, aţi văzut mesajele în presă de la ea, că are probleme la Antena 1 dacă mai continuă să se vadă cu mine”, a precizat Leo care e conştient că între ei urma să se înfiripe o relaţie.

„Eu am avut foarte mare încredere în ea, nici nu m-am aşteptat nicio secundă să cred că ea e în stare de aşa ceva.

Nu neapărat din cauza banilor, credeţi-mă că nu vreau neapărat banii, dacă ar fi să dea banii aş vrea să-i doneze undeva.

Am încercat s-o sun, tot scandalul ăsta numai eu cu ea pot să-l rezolv, totul depinde de ea.

Sau măcar să-mi fi dat un telefon să-mi zică „sunt amărâtă, sunt nu ştium cum, lasă-mă în pace, am banii, nu-i am, o să ţi-i dau altă dată", adică un gest din partea ei ...

În zilele alea eu am primit un sms de la ea în care preciza că banii i-a folosit să-i dea lor ca să n-o dea afară din emisiune.

Asta e o chestie pe care nu o cred, că ar fi cerut realizatorii emisiunii bani de la ea.

Îmi cer mii de scuze că au fost băgaţi în discuţiile astea dar totul a fost din vina ei.

Eu cred că e incoştientă şi cred că şi acele mesaje, nu ştiu ce a vrut să demonstreze, dar, cred că toate lucrurile astea le-a făcut inconştientă.

Mai sunt nişte sms-uri care n-au apărut în care se vede că ea chiar ar fi învăţată de cineva cum să-mi dea sms-urile. Din acele sms-uri reiese că ar fi învăţat de cineva.”

Întrebat dacă are înregistrări video cu Daniela, Leo nu a dorit să comenteze. „Nu fac public nimic. Ea a fost la mine acasă. Am în casă camere video şi toate astea. Pot să demonstrez mai mult de atât şi ce a vorbit şi despre cine a vorbit.

Îmi pare rău că am intrat în scandalul ăsta, trebuie s-o trec la pierderi. Ea e singura care poate să aplaneze scandalul ăsta. Banii ăia să-i doneze undeva şi eu sunt mulţumit.”

Mai multe