Leo Messi a scăpat ieftin

20 septembrie 2010 15:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Se poate spune că Barcelona a trecut duminică seara prin cel mai difícil moment din ultimii ani. Însă nu din cauza unor rezultate negative, ci ca urmare a suspansului generat de intrarea criminală a cehului Ujfalusi asupra lui Leo Messi.

Cu puţine minute înainte de finalul partidei, "diamantul" grupării catalane a fost "şlefuit" de fundaşul lui Atletico Madrid, argentinianul scăpând ca prin minune de o fractură care putea să-i pericliteze cariera.

Fotografía exclusivă realizată de ziarul Marca arată clar faptul că glezna lui Messi s-a îndoit sub "talpa" lui Ujfalusi. Părăsind terenul pe targă, "Puricele" a pus pe jar întreaga suflare catalană, importanta victorie obţinută de Barca (2-1) la Madrid pălind în faţa întrebărilor legate de gravitatea accidentării lui Messi.

Până la urmă, diagnosticul a fost unul lejer, o întindere a ligamentelor care necesită o pauză de cel puţin 15 zile. Evident, unul dintre cei mai supăraţi oameni din tabăra Barcelonei a fost antrenorul Pep Guardiola, care şi-a ironizat adversarul: "Dacă va juca mereu cu asemenea agresivitate, atunci Atletico poate candida la titlu".

"Prin asemenea faulturi, se dă un exemplu că Leo poate fi oprit doar prin mijloace criminale", a completat Guardiola. Şi conaţionalii lui Messi au reacţionat la fel de dur. "Ujfalusi ar putea fi declarat persona non-grata pe pământ argentinian", a scris ziarul Ole.

Ce ratează Messi

Barcelona – Gijon    La Liga    mâine

Bilbao – Barcelona    La Liga    25 septembrie

Rubin Kazan – Barcelona    Liga Campionilor    29 septembrie

Barcelona – Mallorca    La Liga    3 octombrie

Japonia – Argentina    Amical    7 octombrie

Mai multe