Lesko a «mituit» un poliţist ca să nu-i dea amendă! FOTO

13 octombrie 2010 18:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Anna Lesko face gesturi disperate! Cântăreaţa a fost surprinsă de poliţie încălcând mai multe reguli de circulaţie, care ar fi costat-o dreptul de a conduce timp de trei luni. Ca să nu rămână fără carnet, Lesko i-a dat poliţistului numărul său de telefon.

Nu este prima oară când Anna Lesko încalcă legea, însă aproape de fiecare dată a scăpat de amendă ca prin urechile acului.

Zilele trecute, cântăreaţa nu a oprit la semafor şi a depăşit pe contrasens, aventură ce era cât pe ce să o coste permisul de conducere.

Lesko însă ştie foarte bine că bărbaţii o percep ca pe o adevărată femeie fatală, aşa că a apelat la "artileria grea".

Pentru a nu rămâne pieton timp de trei luni, vedeta l-a „mituit" pe poliţistul care voia să o amendeze, cu numărul său de telefon.

Omul legii a fost absolut fascinat de apetisanta basarabeancă, aşa că a uitat imediat de amendă şi s-a grăbit să memoreze numărul Annei, cel mai probabil sperând că aceasta va ieşi cu el în oraş.

Cântăreaţa a plecat imediat spre casă, cu zâmbetul pe buze şi cu acceleraţia la podea, pentru ca nu cumva poliţistul să se răzgândească.

Vezi aici GALERIE FOTO

Lesko a intrat în depăşire pe linia de tramvai

Poliţistul a avut intenţia să o amendeze

Anna a ştiut să negocieze cu poliţistul

Bărbatul în uniformă a privit lung numărul ei de telefon

A salvat un om al legii de la moarte

La sfârșitul lunii august, Anna Lesko a oferit primul ajutor unui poliţist care a suferit un accident în zona Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Totul s-a petrecut după ora 22.00, când poliţistul, aflat în misiune, a intrat cu motocicleta într-o maşină de salubritate.

„Eu am ajuns la faţa locului la un minut după ce s-a întâmplat acest accident şi am văzut-o pe Anna Lesko că îl ţinea pe poliţist nemişcat până când a venit echipajul SMURD. Din câte am înţeles se lovise la gât, iar Anna îl ţinea să nu se mişte. Anna a urcat chiar în ambulanţă cu poliţistul şi presupun că a mers la spital cu el", a declarat Andrei Rusu, martor ocular.

Citeşte şi:

Anna Lesko, acuzată de un dansator: "Are pretenţii de divă şi este arogantă"

Ana Lesko se dezbracă doar pentru artă

Lesko, 22 de ore goală în club

Părăsită de iubit, consolată de impresar

Bonetti a râvnit la Anna Lesko

Lesko, pipăită de Ghiţă Mureşan pentru 10.000 €

Mai multe