Lewis Hamilton se implică în tot felul de acțiuni de protejare a mediului înconjurător

28 ianuarie 2020 13:43   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce și-a vândut avionul și a deschis un restaurant vegan, pilotul Lewis Hamilton a lansat o linie vestimentară din materiale bio

Campion en titre în Formula 1, Lewis Hamilton s-a implicat tot mai mult în ultimii ani în acțiuni menite a proteja mediul înconjurător. Toamna trecută, de pildă, britanicul a anunțat că și-a vândut avionul privat, care era un factor de poluare, și că a deschis la Londra un restaurant, ”Neat Burger”, al cărui meniu se bazează pe legume și în care nu intră fir de carne. ”A fi vegan este singura soluție pentru a salva planeta”, a scris Hamilton. Acesta și-a continuat acțiunile la începutul acestui an, când a lansat, în colaborare cu Tommy Hilfiger, o linie vestimentară din materiale ecologice. Mai exact, din bumbac în proporție de 100%. Incluse într-o colecție primăvara 2020, hainele sunt în stil ”streetwear”, monocrome, iar pe ele apare logo-ul ”LH”. 

Mercedes îi oferă un salariu anual de 45 milioane de euro  lui Lewis Hamilton

Deși Formula 1 este în pauză competițională, Lewis Hamilton rămâne în centrul atenției. În această iarnă, s-a scris despre posibila sa plecare la Ferrari, însă imediat a apărut știrea că Mercedes i-ar fi propus prelungirea contractului până în 2022. Cu un plus de 3 milioane de euro la salariul anual. Ceea ce ar însemna că Hamilton ar ajunge la 45 de milioane pe sezon. Fără a mai pune la socoteală bonusurile. Însă dacă această informație nu e confirmată, deocamdată, sigur este că Hamilton își dorește să depășească recordul de titluri mondiale, record deținut de Michael Schumacher. Britanicul a câștigat 6 (2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019) și mai are nevoie de unul pentru a-l egala pe german. 

Mai multe