Lis a spart sticlele cu băutura nevestei

21 martie 2010 16:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţii Lis au organizat un chef pe cinste vineri seara, când Oana a împlinit 31 de ani. Aperitive alese, băuturi fine şi deserturi exotice, petrecerea a avut toate ingredientele pentru ca invitaţii să se distreze ca la carte.

Formează un cuplu de 12 ani, dar Viorel Lis (66 de ani) este îndrăgostit ca-n prima zi şi o răsfaţă cu fiecare prilej pe mult mai tânăra lui soţie, Oana (31 de ani).

Astfel, vineri, de ziua ei, fostul primar al Capitalei i-a făcut cadou suma de 3.000 de lei, dar şi o petrecere la restaurantul Alhambra, unde au sărbătorit alături de cei mai apropiaţi 15 prieteni.

Fostul primar a adus alcool de acasă, dar nu a avut parte de el

Chiar dacă Lis a scos din buzunar peste o mie de euro pentru acest chef, el a ţinut morţiş să facă şi câteva economii şi a adus de acasă câteva sticle de bături fine. Numai că, surpriză! Punga în care le-a cărat i-a jucat feste, iar sticlele s-au făcut zob chiar la intrarea în restaurant.

„A fost foarte amuzant, i-am zis lui Viorel să stea liniştit, că s-a spart ghinionul. Ne-am simţit foarte bine, am primit foarte multe cadouri, parfumuri, bijuterii şi haine", a declarat Oana, pentru Click!

Cheful, „animat" cu delicatese, şampanie râuri-râuri şi muzică antrenantă, s-a spart abia în zori, când soţii Lis s-au retras în noul lor apartament, din zona Ştefan cel Mare.

Mai citeşte:

Oana lui Lis se hrăneşte cu mâncare de la fast-food

Soţii Lis: «Ne-am mutat din cauza vecinilor»

Oana: «Fosta soţie a lui Lis m-a lovit şi m-a tras de păr!»

Oana Lis s-a distrat cu lăutarii până dimineaţa

Lis e supărat pe Oana: «Face striptease prea repede»

Mai multe