Liviu Guţă a dat 800 de milioane ca să-şi repare Hummerul

9 noiembrie 2012 18:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Manelistul Liviu Guţă (33 de ani) e fericit ­nevoie mare. Poate să-şi conducă din nou Hummerul făcut aproape praf într-un grav accident rutier în care cântăreţul a fost implicat acum doi ani. Reparaţiile l-au costat 80.000 de lei.

Chiar dacă mai are încă o maşină, un Mercedes S 320, Liviu Guţă abia aştepta să urce din nou la volanul Hummerului său. Bolidul a fost reparat într-un service din Buzău, iar din cauza daunelor foarte mari, Guţă a aşteptat doi ani până să-l poată repara complet.

„Era distrus rău. Mai avea 20% ca să fie daună totală. Am avut un far spart, o roată şi direcţia ruptă, toată partea din faţă terminată, motorul avariat, geamul din dreapta spart... Dar maşina asta mi-a salvat viaţa; dacă aveam alta, muream pe loc. Nu aş da-o nici pe un milion de euro", ne-a spus Liviu Guţă, care ne-a trimis o fotografie cu Hummerul reparat.

Maşina a fost avariată în proporţie de 80% în accidentul rutier din 2010

În vara anului 2010, în timp ce se deplasa cu maşina lui, un Hummer H 3, în localitatea Ojasca, din judeţul Buzău, ­manelistul a fost izbit în plin de un Cielo, care venea de pe contrasens, şoferul având o viteză de 120 km/oră.

Hummerul pe care Guţă îl conducea de trei ani şi pe care dăduse 26.000 € a fost făcut aproape praf, dar solistul nu a avut nici măcar o zgârietură. „Şoferul care a intrat în mine era la al patrulea accident", ne-a mai spus artistul, care ­consideră că Hummerul e cea mai potrivită maşină pentru el. „Nu ştiu niciodată pe unde mă prinde zăpada, dar cu Hummerul nu îmi fac probleme", a completat cântăreţul.

Mai multe