Liviu Guţă: «Cineva mi-a furat identitatea»

29 noiembrie 2012 16:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Liviu Guţă este foc şi pară. Mai multe persoane se folosesc de numele lui pentru a-i escroca pe cei care vor să-l cheme la spectacole.

Astfel, escrocii şi-au creat conturi pe Facebook pretinzând fie că sunt impresarii cântăreţului, fie se dau drept Liviu Guţă.

Interpretul de muzică de petrecere a aflat despre aceste escrocherii de la o româncă stabilită în Austria, care încerca de mai multă vreme să ia legătura cu el. Femeia l-a sunat şi i-a povestit despre tentativele de înşelăciune ale unor indivizi care i-au împrumutat identitatea solistului şi care pretind bani în numele lui.

„Cineva mi-a furat identitatea. Am vorbit cu o doamnă care mi-a spus că încearcă de multă vreme să dea peste mine şi nu reuşeşte. Mi s-a plâns că a sunat la mai multe numere de telefon pe care le-a găsit pe Internet şi care mi-erau atribuite mie sau unor aşa-zişi impresari. Eu nu am impresari. Alţii au spus că sunt Liviu Guţă. Toţi cei care vor să mă contacteze, pot lua numărul de pe site-ul oficial www.liviuguta.ro", ne-a spus cântăreţul.

Mai multe