Liviu Guţă s-a împăcat cu Daniela Gyorfi la priveghiul mamei artistei

1 octombrie 2013 21:48   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi în ultimul an nu au vorbit deloc şi şi-aua runcat vorbe grele prin intermediul ziarelor, Liviu Guţă a lăsat deoparte scandalul pentru a-i fi alături Danielei în cel mai greu moment al vieţii sale.

Artista şi-a îngropat marţi mama, care a fost paralizată timp de 33 de ani. La auzul veştii că Daniela trece printr-o perioadă cumplită, Liviu Guţă a uitat de ranchiună şi s-a dus la biserica unde a fost depus trupul doamnei Anica.

"Mi-au amorţit picioarele când am intrat. Te mai cerţi în viaţă, am aberat amândoi, ne-au băgat oamenii strâmbe, dar vreau să ştergem cu buretele toate tâmpeniile. Eu am făcut primul pas, aşa era normal", a spus Liviu Guţă.

Daniela a sperat până în ultimul moment

Chiar dacă a încercat să fie tare, artista nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a plâns continuu, chiar şi după ce sicriul mamei sale a fost coborât în cavou. George Tal nu s-a dezlipit o clipă de lângă ea şi a încercat să o susţină cum ştie el mai bine. La final, Daniela a plecat spre casă, unde însă o aşteaptă o altă încercare: fiica ei întreabă de bunica sa. Citeşte aici mai multe

Mai multe