Liviu Vârciu a explodat de nervi la TV!: «Nu îmi bag degetul în c*r sau în nas ca să vă faceţi voi un subiect»

22 februarie 2012 5:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au petrecut Ziua Îndrăgostiţilor împreună! Cei doi au negat până în momentul în care un filmuleţ i-a dat de gol.

Cântăreţul refuză orice discuţie despre ceea ce simte sau nu simte pentru Adelina, el declarând de nenumărate ori că e viaţa lui şi face ce vrea cu ea. Pentru că prezentatorii insistau cu întrebările, Liviu Vârciu s-a enervat în timpul unei emisiuni de la Kanal D, el ridicând vocea la moderatori şi spunând lucruri mai puţin ortodoxe.

«Da, am fost la munte. Care e problema? Nu mai am voie să fac nimic, că mă urmăresc paparazzi. Ce înseamnă asta? Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea. Nu o să mai fim împreună că o să ne facem rău, dar e treaba noastră. Nici eu, nici Adelina nu mai suntem atât de imporatanţi. Gata! Cred că cei de acasă s-au plictisit de acest subiect, nu credeţi? Dragi telespectatori, nu vreau să vă gândiţi că eu şi Adelina vrem să apărem la TV. Eu nu vreau să îmi bag degetul în c*r sau în nas ca să vă faceţi voi un subiect. Nu trebuie să vină un paparazzi după mine ca să vadă dacă sunt sau nu cu Adelina», a declarat Liviu Vârciu la Kanal D.

Mai multe