Liviu Vârciu: «Ar fi groaznic să mă reîndrăgostesc de Adelina!»

19 august 2010 9:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Gurile rele spun că Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu sunt la un pas de împăcare. Actorul a declarat, însă, pentru revista Star că acest lucru ar fi groaznic.

Cel mai rău lucru care mi s-ar putea întâmpla ar fi să mă reîndăgostesc de Adelina. De când am divorţat, ea a devenit altă persoană, pe care n-o mai cunosc. Nu regret că am cunoscut-o, regret faptul că ea m-a iubit pentru altceva”, a declarat Liviu.

Actorul a mai mărturisit că nu regretă căsnicia pe care a avut-o cu bruneta susţinând că a fost un mariaj fericit, însă recunoaşte că s-a cam grăbit să-şi lege destinul de cel al Adelinei.

"Nici nu ştiu ce a fost, eu ştiu doar că am avut o căsnicie frumoasă şi nu-mi pare rău. M-am grăbit cu căsătoria, dar am făcut-o din dragoste, un sentiment pe care mulţi n-au şansa să-l cunoască”, spune Vârciu.

Cea mai mare dezamăgire pe care am trăit-o a fost divorţul. Când te dăruieşti total unui om, speri ca el să fie cel lângă care vei îmbătrâni. Când vezi că nu e aşa, dezamăgirea e uneori mai mare decât poţi să duci”, a precizat Liviu Vârciu. 

Adelina: «Nu mă mut cu iubitul, mă simt perfect aici»

Andreea şi infidelul Vârciu şi-au spus «adio»

Liviu Vârciu, rol de cuceritor în serialul «Moştenirea»

Liviu Vârciu face afaceri cu câini pe internet

Mai multe