Liviu Vârciu relatează întreaga noapte de coşmar, derulată cu Roxana Vaşniuc

3 noiembrie 2010 15:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Actorul a povestit cu lux de amănunte episodul derulat în urmă cu câteva nopţi între el şi Roxana Vaşniuc, în urma căruia femeia susţine că a fost violată de Vârciu.

Invitat la Happy Hour, Liviu Vârciu a discutat cu Măruţă despre scandalul iscat de curând între el şi Roxana Vaşniuc (foto stânga), prezentatoarea pretinzând ba că i s-a întins o capcană ba că a fost violată.

Liviu Vârciu se apără, Roxana susţine că e ameninţată!susţine

Roxana Vaşniuc, foc şi pară pe Liviu Vârciu: «A vrut să mă violeze»

Iată ce spune Liviu:

În primul rând trebuie să ştiţi că ea m-a agăţat pe mine pe Facebook şi ea chiar mi-a plăcut, ca femeie. În noaptea cu pricina eram într-un club şi la 4 dimineaţa m-a sunat, iar când i-am spus unde sunt mi-a zis că vine şi ea. A venit ruptă de beată şi trebuia să îi spun să se ducă acasă, dar până la urmă am rămas cu ea. Cât stăteam la bar s-a urcat călare pe mine şi a început să mă sărute.

A vrut să mergem la lăutari şi am zis să ne întoarcem la un botez al unor prieteni de la care plecasem în club.

O ţineam de mână că nici măcar nu putea să se ţină pe picioare.

La botez i-am zis să mănânce ceva, să bea apă doar doar şi-o mai reveni din beţie dar a continuat cu vodkă.

După botez am dus-o în cameră ca să doarmă, să se linişteaşcă iar a doua zi să o duc acasă. Nu puteam s-o las pe drumuri. M-a ferit dumnezeu şi nici măcar n-am atins-o, nu am sărutat-o.

După câteva minute a sărit în picioare şi azis că se aruncă pe geam dacă nu pleacă, iar după ce am ieşit de la baie nu am mai găsit-o în cameră. Era jos la recepţie.

După ce am lăsat-o în taxi să o ducă acasă, m-a sunat şoferul şi mi-a zis că domnişoara nu are niciun ban la ea. Când s-a întors taximetristul să-i dau bani ea a sărit din maşină şi a luat-o la fugă.

A doua zi, m-a sunat şi mi-a spus că ea nu e aşa că are caracter şi că să ne revedem din nou în oraş.

Mama m-a întrebat că de ce nu am bătui-o la final, că aşa ar trebui", conchide Liviu.

Mai multe