Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici şi-au spus «adio»? Detaliul care a dat-o de gol pe roşcată

23 aprilie 2014 16:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Să fi ajuns povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu şi Ilinca vandici la final într-un timp atât de scurt? Se pare că frumoasa roşcată se simte deprimată din cauza superficialităţii timpurilor actuale.

Ilinca Vandici a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia le mărturiseşte prietenilor săi că se simte singură, preţ pe care trebuie să-l plătească pentru perioada în care s-a născut.

"Singuratatea este pretul pe care unii dintre noi trebuie sa-l platim pentru ca ne-am nascut in aceasta perioada moderna, atat de plina de libertate, atat de plina de rautate, de independenta si de propriul nostru egoism...", a scris Vandici pe o reţea de socializare.

Luată la întrebări de prietenii ei virtuali, Ilinca a completat: „Ma bucur ca va gasesc regasindu-va in cele scrise de mine.... Nu e nimic trist, e un fapt, o perioada... Zambind mergem mai departe cu speranta! Cat despre Liviu, eu nu v-am spus niciodata ca avem o relatie, v-am spus ca suntem doi oameni care incearca sa se cunoasca, atat....".

Să fie acesta semnul că povestea de dragoste cu Liviu Vârciu a luat sfârşit?

Mai multe