Logodnica lui Berlusconi e iubita mea

20 octombrie 2013 15:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Dezvăluiri şocante! Logodnica lui Silvio Berlusconi, Francesca Pascale, are o relaţie lesbiană cu o actriţă italiană. Fostul premier stă doar de faţadă cu ea, pentru a se distra pe ascuns cu alte femei.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 77 de ani, a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor de scandal. O actriţă italiană, de origine bulgară, afirmă că are o relaţie lesbiană cu mult mai tânăra lui logodnică, prezentatoarea de televiziune Francesca Pascale (28 de ani). Michelle Bonev (42 de ani) susţine că fostul premier italian nu s-a culcat niciodată cu Francesca, pentru că aceasta este lesbiană şi nu a făcut sex cu nici un bărbat, informează cotidianul Corriere della Sera.

Silvio Berlusconi, politician, şi Francesca Pascale, prezentator tv, s-au logodit în decembrie 2012

„Logodna lor este o farsă! Nu-l iubeşte pe Berlusconi, pentru că niciodată nu a fost cu vreun bărbat. Este o ambiţioasă fără scrupule", spune Michelle, pe blogul său personal.

„Berlusconi şi-a anunţat logodna cu Francesca doar ca să continue să se distreze cu ea şi cu prietenele ei, şi să nu fie judecat de societate", a declarat aceasta pentru televiziunea naţională. În urma declaraţiilor, Francesca Pascale a anunţat că o va da în judecată pe actriţă pentru calomnie şi îi va cere despăgubiri de 10 milioane €.

Pe de altă parte, Curtea de Apel din Milano a decis sâmbătă că Silvio Berlusconi nu mai poate candida pentru o funcţie publică timp de doi ani. Fostul premier a fost condamnat pentru înşelăciune şi evaziune fiscală în dosarul mediatic „Mediaset". Berlusconi nu va merge însă deloc la închisoare, datorită vârstei înaintate, 77 de ani.

Berlusconi a mituit-o cu bani grei să nu spună că i-a vârât românce în pat

Berlusconi:«Fetele cu care-am fost mi-au ridicat moralul»

Mai multe