Lora, la Spitalul 9: «Ardea carnea pe mine, mi se spărseseră vasele de sânge»

4 iunie 2012 20:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Lora a povestit că după despărţirea de fostul iubit, George, a cedat nervos şi a ajuns la Spitaulul de Psihiatrie.

Cântăreaţa a trecut prin clipe grele şi nu poate uita zilele în care plângea şi simţea că nu mai poate.

Lora a mărturisit că fostul iubit o descuraja şi după ce s-au despărţit nu i-a mai răspuns nici la telefon. Artista susţine că şi-a revenit cu greu după toate aceste etape.

"El a renunţat foarte uşor la mine, a renunţat urât. Îmi închidea mereu telefonul în nas eu sufocându-mă de plâns. El îmi spune că îmi interzice să pronunţ numele lui în interviuri. Nu a crezut în mine. Nu mai puteam să cânt. Atacul de panică m-a trimis la urgenţă la Spitalul 9 la Psihiatrie. Îmi doresc să transmit un mesaj fetelor care sunt în situaţie de inimă frântă, e foarte periculos, se pot întâmpla multe când aşteptările îţi sunt înşelate.

Atunci m-am apucat de fumat, eram pe holurile spitalului şi uitându-mă la feţele oamenilor de acolo mi-am dat seama că asta e cea mai mică problemă a mea, că vreau să cânt, că n-aveam niciun ban, iubitul nu mă mai iubea. Expresia cu arde carnea pe tine e adevărată, aveam vasele sparte pe faţă şi m-am speriat. Am fugit de acolo. Am trecut peste datorită unor oameni care m-au ajutat, mi-au salvat viaţa. Acum am mult mai multă putere şi maturitatea să fac diferenţa dintre ce este cel mai important în viaţă şi ce este o piedică. Mi-am găsit fericirea alături de Dan Badea", a spus ea la Kanal D.

Mai multe