Loredana a mimat iar sexul oral pe scenă! VIDEO

17 august 2010 16:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Madonna noastră a comis-o iar, după acelaşi scenariu erotic care a ţinut-o mult timp pe prima pagină şi anul trecut.

Lori a mimat o partidă de sex oral pe scenă, în faţa pensionarilor şi a copiilor veniţi să mănânce un mic şi să bea o bere la Zilele Oraşului Câmpia Turzii.

Cea de-a 13-a ediţie a „Zilelor Oraşului Câmpia Turzii" a fost mai animată decât precedentele, iar asta pentru că organizatorii au adus-o pe scenă pe excentrica Loredana Groza (40 de ani).

Duminică seara, solista le-a oferit spectatorilor ce ştie ea mai bine: supershow, hituri, voce de excepţie, mişcări lascive, vestimentaţie sumară şi...câteva lecţii de sex. Artista şi-a făcut din asta un obicei şi, chiar dacă a fost pusă la zid pentru un gest similar de acum trei ani, la Ploieşti, nu se învaţă minte.

Show-ul erotic a avut loc pe versurile reprezentative ale melodiei „Ziga zagga": „Foaie verde şi-o alună/Zice lumea că-s nebună/Cum, Doamne, să mai fiu bună?/Că-s iubită la o lună?".

Aşa striga Lori din toţi rărunchii, scuturându-şi frenetic funduleţul în timp ce-şi introducea în gură degetul mijlociu. Ba mai mult, înainte de a face gestul păcătos, Lori a şi indicat, cu precizie, lungimea şi grosimea organului imaginar.

Conform www.turdanews.net, în public se aflau copii, tineri, dar şi pensionari, iar dezinvoltura solistei nu i-a încântat deloc pe aceştia din urmă.

Cei mai fericiţi au fost, evident, bărbaţii, încinşi bine de băutură, caniculă, dar şi de show-ul de pe scenă. Pentru prestaţia de la Câmpia Turzii, Loredana Groza a încasat 10.000 de euro, solista de la MediaPro Music fiind cea mai scumpă artistă autohtonă.

August 2010 - Lori, show erotic la Zilele Oraşului Câmpia Turzii

Lori s-a jucat cu degetul mijlociu, spre disperarea părinţilor din public

Iunie 2007 - Lori, cu degetul în gură la Zilele Oraşului Ploieşti

Prima ieşire de acest gen a Loredanei s-a consumat în urmă cu trei ani, tot la un eveniment public, „Zilele Oraşului Ploieşti".

Loredana este recidivistă. Acum trei ani, la Ploieşti,  ea a făcut acelaşi gest

Vedeta a cântat, a dansat, iar la un moment dat le-a arătat spectatorilor degetul mijlociu. De parcă gestul n-ar fi fost suficient, artista a mimat sexul oral, spre stupoarea părinţilor, care nu ştiau cum să-şi mai ferească micuţii de acest dezmăţ.

Ulterior, contactată de Click!, Loredana Groza a oferit o explicaţie ilară: „Îmi intrase un fir de păr în gură".

Mai multe