Loredana filmează de zor la clipul «Ochii din vis»! Uite ce ținute va purta - FOTO

24 aprilie 2012 6:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Loredana Groza se pregăteşte intens pentru lansarea clipul single-ului «Ochii din vis». Vedeta a început filmările pentru videoclipul piesei, iar imaginile sunt de-a dreptul incitante. După ce și-a arătat chiloțeii, diva afișează câteva ținute vestimentare vintage, ce îndeamnă la reverie.

Cântăreața a îmbrăcat câteva rochii superbe, iar imaginile au fost postate pe contul său de Facebook. Solista a filmat,alături de Dragoș Chircu, într-un decor de vis, printre magnolii, noile scene din videoclipul piesei "Ochii din vis".

"Piesa va face parte de pe noul meu album care va apărea anul acesta. Cântecul l-am scris chiar cu o zi înainte de Revelion, într-un studio improvizat: într-o cameră de hotel", a declarat Loredana.

Artista a mai spus că varianta iniţială a baladei a fost în engleză, iar ulterior a decis să facă şi o versiune în limba română."Cântecul l-am compus şi produs alături de Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn, iar pentru versurile în limba română am colaborat cu Liliana Ştefan", a precizat cântăreaţa.

Mai multe