Loredana Pastramă aruncă bomba: «Pepe a fost la un pas să se despartă de Raluca, era mereu beat»

25 aprilie 2012 6:55   Actualitate
Ultima actualizare:

„În februarie a fost la un pas de a se despărţi de sora mea. Pepe nu mai dădea pe acasă, venea dimineaţa, era tot timpul beat, umbla cu alte femei, Raluca fiind însărcinată", a povestit Loredana marţi seară, la Kanal D.

„Mama mea vitregă m-a rugat să o ajut cu farmece, ştiind că sunt ţigancă. Am fost toate trei la un domn care locuieşte în Berceni şi e un fel de vrăjitor. El i-a cerut o poză a lui Pepe, lumânări şi un tricou. În casa lui erau vreo trei sute de îngeraşi, icoane, ca într-o biserică. Numai că în biserică nu se fumează şi nu se beau cafele", a spus ea, ironică.

„Raluca i-a spus că Pepe nu se mai ocupă de ea, că îl vrea lângă ea, că el nu mai dă pe casă, că sunt certaţi şi să o ajute. Am mers şi a doua oară cu ele. I-a dat un fel de talisman. Apoi Pepe s-a întors la ea. Au plătit 500.000 de lei vechi, apoi 50 de euro".

"S-a dus de trei ori. Pepe nu ştie, cred că a aflat acum. Eu nu i-am spus lui despre aceste lucruri. Dacă de bunăvoie nu a putut să-l ia, l-a luat aşa. Mama ei a plâns de bucurie când am plecat de la vrăjitor", a dezvăluit Loredana. Ea a mai subliniat că la scurt timp după aceea Pepe şi Raluca s-au împăcat.

Mai multe