Lorenda Chivu, dată în judecată de Leo de la Strehaia pentru înşelăciune şi prostituţie

5 septembrie 2013 15:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Loredana Chivu este în plin scandal cu Leo de la Strehaia, care susţine că asistenta lui Dan Capatos i-a cerut cadouri pentru o relaţie sexuală. În plus, Leo vrea să o dea în judecată pe blondă.

El a întrat în direct la emisiunea "Acces direct", unde a vorbit despre o înregistrare în care fratele Loredanei îi cere maşina în schimbul unei relaţii sexuale.

„Maşina nu a fost un cadou. Mi-a fost pretinsă de fratele ei, în schimbul unei relaţii bazate pe sex. Mama ei a fost şocată că Loredana nu îşi respectă înţelegerea", a spus Leo.

Ba chiar, pe lângă înregistrări, „Prinţul romilor" susţine că mai are un martor, pe Sânziana Buruiană: „A pus-o Loredana să mă sune să îmi ceară bani că nu are bani de chirie".

Aflată în platoul emisiunii, Loredana nu s-a putut abţine şi a intervenit de câteva ori pentru a negat afirmaţiile făcute de Leo.

„Am mesaje care spun clar că maşina a fost un cadou necondiţionat. Ar trebui să îţi fie ruşine. Ce înţelegere să respect, că nu ne-am înţeles", a spus Loredana.

La un moment dat, enervată de Leo, blonda a izbucnit şi a început să ţipe: „Ce să fac acum, să vin să mă culc cu tine, nesimţitule? Ai făcut un cadou, nu ţi-am luat banii din buzunar. Dacă nu am accept să fiu iubita ta, amanta ta, vii să mă şantaj0ezi. Nu am linişte de când a intrat acest bărbat în viaţa mea".

Mai mult, Simona Gherghe i-a dat dreptate Loredanei când a venit vorba de presupusa întregistrare. Deşi nu au voie să o dea pe post, echipa „Acces Direct" a ascultat-o, iar prezentatoarea a spus că: „Nu există această condiţionare".

Cu toate acestea, Leo de la Stehaia vrea să o dea în judecată pe Loredan. Avocatul lui, Andrei Necea, a declarat că s-a formulat deja o plângere, în baza infracţiunilor de înşelăciune, prostituţie şi proxenetism, pe numele Loredanei, a mamei sale şi a fratelui ei.

Mai multe