Luca a făcut primele analize

12 iulie 2010 16:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Duminică seara, cei trei s-au cazat la pensiunea Sonntag. Cât timp părinţii au aranjat bagajele, Luca s-a jucat vesel prin curte.

"Am ajuns târziu din cauza aglomeraţiei, dar şi a faptului că Luca nu s-a simţit prea bine pe drum şi am făcut opriri dese. Pensiunea la care am fost cazaţi este foarte drăguţă, avem micul dejun gratis, iar prânzul costă numai 7 euro de persoană. Emoţiile însă "m-au sufocat" aproape toată noaptea. Deşi ştiu că suntem pe mâini bune, tot îmi este teamă", ne-a spus la telefon Nicoleta.

Dacă noaptea a trecut încet şi cu griji multe, dimineaţa de ieri i-a adus linişte Nicoletei. Mama şi copilul s-au internat la clinică, iar personalul medical a asigurat-o că au ajuns în cea mai bună clinică de cardiologie pediatrică din Europa.

"Stăm în carantină până la operaţie. Adică nu avem voie să părăsim rezerva în care am fost cazaţi, pentru a fi feriţi de microbi. Lui Luca i s-au luat analizele şi ECG-ul, urmează celelalte investigaţii premergătoare operaţiei. Personalul este extrem de amabil, iar în echipa domnului doctor Eugen Sandică este şi o asistentă româncă din Iaşi. Rezerva este echipată cu o mulţime de aparate şi are două paturi. Soţul poate să ne vizite câteva ore pe zi, dar numai echipat complet şi într-o cameră de lângă rezervă. Luca nu a plâns la injecţii, dar a plâns când şi-a luat la revedere de la tati!", povesteşte Nicoleta.

Ecografia a durat o oră

Specialistul Eugen Săndică nu l-a văzut pe Luca înainte de închiderea ediţiei, însă la cerinţele acestuia asistentele i-au făcut o serie de investigaţii preliminare care vor fi de un real folos înainte de intervenţia chirurgicală.

"Ceea ce m-a uimit a fost ecografia cardiacă care a durat o oră. Probabil au vrut să fie siguri de diagnosticul copilului", ne-a spus la telefon mama.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod

swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă

ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Mai multe