Luca, fiul lui Florin Călinescu, mort de trei zile

25 aprilie 2012 5:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Gabriel Mareş, ataşatul de presă al Ambasadei României la Praga a declarat că informaţia privind decesul lui Călinescu Luca a ajuns la personalul Ambasadei în cursul dimineţii de luni.

„Luni dimineaţa, am aflat despre tragedie, pe căi informale. Confirmarea oficială a venit abia în cursul serii. Comunicatul Poliţiei a fost sec, precizând doar că a survenit decesul cetăţeanului român", a declarat ataşatul de presă al Ambasadei României la Praga  pentru jurnalul.ro,

De asemenea, Gabriel Mareş a lăsat să se înţeleagă că se cunosc unele detalii cu privire la circumstanţele şi ora exactă a decesului, dar aceste informaţii sunt deocamdată considerate cu caracter personal şi nu vor fi date publicităţii.

Conform Jurnalului Naţional, putem presupune că, din moment ce informaţia a ajuns la Ambasada României în cursul dimineţii de luni, decesul lui Călinescu Luca a survenit în cursul serii de duminică, iar corpul său a fost descoperit în cursul nopţii sau al dimineţii de luni.

Citește și: Calinescu jr. s-a spanzurat intr-o camera de hotel

Psihiatrul Tudose: «Fiul lui Călinescu era un bolnav grav depresiv. Nu s-a sinucis la impuls. Să fie înmormântat cu slujbă»

Mai multe