Lucescu junior: «Suntem prea fricoşi»

10 octombrie 2010 16:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Click! Cum a fost meciul?

Răzvan Lucescu: Au fost două reprize total diferite. În prima, Franţa ne-a dominat, dar am reuşit să ne apărăm foarte bine. Am blocat toate acţiunile, iar adversarii noştrii n-au avut nicio ocazie. Totuşi, am jucat cu prea multă frică, am pierdut uşor mingile pe care le câştigam cu multă trudă.

A doua repriză a fost mult mai interesantă, au fost ocazii de ambele părţi. Franţa a reuşit să-şi creeze mai multe pentru că a contat valoarea tehnică individuală.

Nu se poate scoate mai mult de la acest meci?

Ba da, şi frustrarea e cu atât mai mare cu cât am luat gol într-un moment în care noi controlam jocul. Franţa se obişnuise cu ideea egalului, dar a venit acea fază în care am luat gol pe o greşeală de interpretare a jocului din partea fotbaliştilor noştrii.

Bine, dar a fost ofsaid la acel gol....

Cu atât mai mare e frustrarea. Este greu să accepţi o astfel de înfrângere după modul în care am primit golul: pe o greşeală de joc şi de arbitraj în acelaşi timp. Dar, trebuie să recunoaştem, Franţa ne e superioară ca echipă. Noi am încercat prin organizare, prin muncă să compensăm acest handicap.

Crezi că arbitrii au favorizat echipa cu nume mai mare?

Nu vreau să intru în aceste detalii, dar e a nu ştiu câta oară când ni se întâmplă acest lucru.

De ce l-ai introdus pe Deac în locul lui Zicu la pauză?

Am considerat că Deac poate ajuta mai mult echipa. Zicu e un jucător tehnic şi am crezut că va ţine mai mult mingea în prima repriză. Din păcate, n-a fost posibil acest lucru din cauza fricii noastre şi a calităţii jocului Franţei.

Citeşte şi:

Răzvan Lucescu: "Accept prelungirea contractului"

Răzvan Lucescu: "Să-l aşteptăm pe Mutu să revină, apoi vom vorbi"

Răzvan Lucescu: ”Nu avem nicio scuză”

Mai multe