Lucia Bubulac: «Copiii vor sta la mine de Sărbători»

16 decembrie 2010 16:55   Actualitate
Ultima actualizare:

2010 a fost un an agitat pentru Lucia Bubulac, fostă Crişan. Abia când îşi pansase rănile după divorţ, ea a primit o lovitură neaşteptată: cununia fostului soţ. Recent, Lucia a refuzat toate spectacolele de Sărbători şi va petrece doar cu copiii.

Au divorţat în septembrie 2009, iar de atunci, singurul lucru care i-a mai legat a fost dragostea pentru cei doi copii: Raris (7 ani) şi Daria (10 ani).

CITEŞTE ŞI

Copiii lui Cătălin Crişan: „Îi dorim lui tata casă de piatră şi fericire!”

Crişan şi soţia, noaptea nunţii în vila din Berceni

Crişan şi proaspăta soţie aşteaptă un copil?

Cătălin Crişan: «Nu se poate ca a doua oară să dau greş»

Lucia Bubulac şi Cătălin Crişan şi-au văzut de vieţile lor, iar obiectivele au fost diametral opuse. Lucia s-a reapucat de cântat şi a lansat un album, iar Cătălin s-a îndrăgostit-lulea şi şi-a refăcut viaţa alături de doctoriţa Alina Ioana Cupşa.

Solistul s-a căsătorit în urmă cu o săptămână şi s-a mutat cu noua soţie în vila lui, din Berceni, şi iată că vor petrece primul Crăciun într-un cadru romantic, căci vor fi singuri-singurei în căminul conjugal. La asta a contribuit însă şi fosta soţie a lui Cătălin.

„Şi de Crăciun, şi de Revelion, copiii vor sta cu mine. Am refuzat să cânt în perioada aceasta, tocmai pentru a fi împreună cu ei. Nu vom pleca nicăieri, ci vom petrece acasă, în cerc restrâns. Noi şi câţiva prieteni apropiaţi", a declarat Lucia Bubulac pentru Click!

Mai multe